Barnas Museum

Vi lanserer barnebok sammen med de åtte andre museene i MiST! Boklanseringen blir på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum lørdag 7. november kl 13.

På museum kan man se den artige barten som Munch har malt, eller den rare telefonen med ledning, i tillegg til et hav av andre gjenstander og kunstverk. Barn ser gjerne detaljer som voksne ikke legger merke til – og lar seg forbause av ting voksne ikke reagerer på. Etter et museumsbesøk kan inntrykkende være så forskjellige. Dette er ei annerledes bildebok for barn og voksne. Hvert bilde har fått et ord som kan bli starten på en samtale, og korte fakta om gjenstandene er inkludert på hvert oppslag.

Barnas Museum

 

Dette er de ni museene i MiSTs første felles bokpublikasjon. I boka presenterer de seg samlet og sympatisk, og ønsker selvsagt å lokke til faktiske museumsbesøk. Museene har så mye fint og rart! Og visste du at det du kan se i museene er ditt? Altså ditt og alle andres. De som jobber i museene passer på tingene for fellesskapet. Takk for at vi får lov!

Redaktører: Solveig Lønmo og Lars Erik Brustad Melhus

Designer: Jan Ove Iversen

Kjøp den i museumsbutikken! Eller i Museumsforlagets nettbutikk. Pris 200,-